Om Oss

Samtidigt som de bodde och arbetade i Asien upptäckte vännerna Paolo Mentonelli och Justin Hong en ny värld av innovativa hudvårdsprodukter som ännu inte hade nått västvärlden. Favoriten bland dessa produkter var sheetmasken, en ny typ av ansiktsmask som fanns överallt i asien: i kosmetikaffärer, på apotek, i salonger och varuhus och som erbjöd omedelbara märkbara resultat på bara 10-15 minuter, i ett mycket bekvämare format än en traditionell kräm eller lermask. Det enda problemet: De flesta koreanska maskerna formulerades med parabener, sulfater, triclosan och andra otäcka ingredienser som de helt enkelt vägrade att sätta på huden. Justin och Paolo ville skapa sin egen linje masker, inspirerade av koreanska produkter men formulerade med amerikanska smaker och värden. Nu finns deras masker, utan parabener, sulfater, ptalater eller triclosan, även i Europa. 100% grymhetsfria, dermatologiskt testade och helt transparenta.

Det är BioRepublic SkinCare.

I Sverige har Michael och Annie tagit vid för att ge nordens skönheter den friska, vackra hud vi förtjänar! Michael äger och driver Michael och frisörerna och har en gedigen bakgrund inom skönhetsindustrin. Hans vision är att ge sina kunder helhetsupplevelsen på sin salong, inte bara fantastiskt hår utan även en snabb ansiktsbehandling med riktiga resultat. För detta ändamål är BioRepublics produkter idealiska. Han stötte på dem under en resa till USA och blev hooked. Övertygad av produkternas snabba resultat tog han med sig idén till Sverige och sökte efter rätt partner för BioRepublic Sverige. Detta hittade han i Annie, en skönhetsnörd som arbetat inom småföretagande och sociala medier, med såväl webbdesign som ekonomi. Och som länge sökt efter den perfekta ansiktsmasken. En perfect match. 
Oavsett vilken hudtyp du har eller hur känslig hy du må ha så har vi en produkt som passar dig och som snabbt ger dig fantastiska resultat. 
Det är BioRepublic Sverige.