Köpvillkor

Leverans

Om du beställer innan 13 skickas ditt paket samma dag och kommer i regel fram efter 2-3 dagar. De flesta av våra paket går ner i brevlådan, ett något större paket hämtar du som vanligt ut hos ditt postombud. Ordrar under 299 kr är ej spårbara.

 

Priser 

Alla priser på biorepublic.se anges i svenska kronor inklusive moms (förutom där det specifikt sägs annat). 

 

Kvitto/Orderbekräftelse

När du lagt din beställning får du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din epost-adress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

 

Reklamation/Ångerköp/Avbeställning

Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Hör av dig till oss så löser vi returen. Är du på något sätt missnöjd med produkten så får du givetvis pengarna tillbaka, hör av dig till oss på kundtjanst@biorepublic.se så löser vi det. Har du mottagit en trasig eller ofullständig produkt? Meddela oss på ovan adress så får du en ny! Alla frågor och synpunkter välkomnas!

 

Betallösning

Mondido är en certifierad betalningsleverantör kompatibel till nivå 1 Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) version 3.2 för att erbjuda säkra transaktioner för e-handlare till kunder. Biorepublic har även implementerat 3D Secure som standard för identitetskontroll. Secure Socket Layer (SSL) gör så att alla kunder kan känna sig trygga när de betalar med kort. SSL säkerställer att all kortinformation överförs tryggt till Mondido. Biorepublic.se skyddas även av HTTPS

 

Personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av biorepublic.se. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta oss på info@biorepublic.se.