Vill ni bli återförsäljare?

Bli återförsäljare av Biorepublic Skincare produkter?

Vår ambition är att Biorepublic Skincare ska kunna få upplevas av så många som möjligt i Norden. Därför söker vi efter partners som vill lyfta in våra produkter i sitt sortiment. 

Hör av er till info@biorepublic.se och berätta lite om er verksamhet samt varför ni tror att våra produkter kan passa in i ert sortiment och er säljkanal. 
Ser fram emot att höra ifrån er!

Med vänlig hälsning,
Michael Barcefer, VD

Återförsäljare ansiktsmasker

 

Här hittar ni också våra ansiktsmasker:

Webshop

bonnybonny.se

 

Hos bonnybonny.se kan du handla biorepublics sheet masks men också fylla ut varukorgen med massor av spännande koreansk hudvård!

Hudvårdsguiden.se

Hudvårdsguiden har ett brett sortiment av hudvård och här kan du mixa Biorepublics masker med andra spännande produkter för din hy.

Fysiska butiker

Stockholm

Michaelochfrisörerna

 

 

Fantastiska frisörer, men inte bara det! Medans du väntar på tex en färgning kan du få avnjuta en ansiktsmask från Biorepublic! Finns även att köpa från hyllan såklart. Ni finner salongen på Götgatan 84!

Umeå

Umeå ansiktsmasker 

På Kungsgatan 101 i Umeå hittar du Creative Beauty och Studio Release. På salongen gör de olika behandlingar, allt från naglar, till kosmetisk pigmentering, Skin rejuvenation och Botox/fillers. De har ett stort intresse för ansiktsmasker och vi är glada att de nu kan erbjuda Biorepublics sortiment i Umeå!

Malmö

Vacker hud

På Four Gardens Spa hittar ni "Vacker Hud hos Denise". En auktoriserad Hud- & Spaterapeut som erbjuder våra produkter. Denise erbjuder även ansiktsbehandling, manikyr, shellack, hotstone massage & microneedling.