Nytt grönt år!

Jag vet inte hur det är med er men för mig känns januari alltid som en grön månad. Inte i plånboken möjligen men rent fysiskt. Man börjar sitt nya liv efter en sockertung jul och ett bubbelkantat nyår och vill bara att allt ska kännas fräscht och rent. Vi snackar typ spenat, citron, grönt te och vatten. Inte som diet utan mer inspirationsmässigt såklart, gröna målbilder osv. 
För mig känns januari som månaden då jag varje morgon vill dricka iskallt citronvatten, en stor kopp grönt te och lägga en Biorepublic green tea detox -sheetmask. Gärna direkt från kylen så alla tecken på puffighet lämnar raskt. En frisk, fräsch känsla i hela kroppen! Nu är det kanske inte riktigt så varje morgon sett ut för mig (hej snabbkaffe och banan i farten) men de morgnar jag har fått till det har jag mått som en prinsessa, känt mig lite mer lyckad. 
Imorgon blir en sådan morgon! Toodles!
/Annie

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de publiceras